Mount And Blade Warband Full İndir

Mount and Blade Warband indir - Full indir


Merhaba Fulloyunindircen ailesi,

Bu konumuzda sizlere mükemmel bir strateji ve aksiyon oyunu olan Mount and Blade warband'ı paylaşıyorum. Tek başınıza başladığınız macerada bir krallık kurma yolunda ilerliyorsunuz. Savaşlara katılıyor ve bire bir savaşarak tecrübe kazanıyor, orduları yönetiyorsunuz.

Mount Blade Warband indir belki de oynayabileceğiniz en yaratıcı, akıcı ve keyifli bir strateji-aksiyon oyunudur. Tavsiye ettiğimiz oyunlardandır. Oyunda krallıklar vardır ve ayakta kalan krallık oyunun galibi sayılır. Bu krallıklar arasında savaşlar-barışlar olmakla birlikte siz oyunun başnda bir karakter yaratırsınız ve başlarken hiçbir krallığa ait değilsinizdir. Sonra maceraya başlarsınız. İşte bundan sonra bilgisayar başından kalkamayabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar dilerim. Tek link ve full oyun paylaşımlarına devam edeceğim. Fulloyunindircen'i takipte kalın :)

Mount and Blade Sistem Gereksinimleri:
Sistem: Windows 2000 / ME / XP / Vista / 7
İşlemci: 2.1 Ghz ya da üstü (Minimum 1.8 Ghz)
RAM: 1 GB (Minimum 512 MB)
HDD: 900 MB
Ekran Kartı: 128 MB
Ses Kartı: DirectX uyumlu
DirectX: DirectX 9c
2 buton ve tekerlekli fare, klavye





İlgili Aramalar: Mount and Blade Warband, indir, Mount and Blade full indir, warband indir, full
''Mount And Blade Warband Full İndir'' Bu yazı; 11 Eylül 2013 Çarşamba tarihinde kategorisine eklenmiş olup Rezan Güler tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir yazıdır.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?